Ünlü şarkıcı Hande Yener evleniyor mu? İlk kez itiraf etti!

Sahne kostümleri ve şovlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. Yener, "Zengin koca avında değilim" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Sahne kostümleri ve şovlarıyla her dönem adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hande Yener, son olarak evlilik hakkında yaptığı bomba itiraflarla gündeme geldi.

Bir mekan çıkışında objektiflere yansıyan şarkıcı, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. 3 yıldır devam eden mutlu bir ilişkisi olan Yener, "Zengin koca avında değilim" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

İşte Hande Yener'in açıklamalarının detayları...

Bir mekandan çıktıktan sonra objektiflere yakalanan Hande Yener gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şarkıcı, 3 yıldır devam eden ilişkisine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hande Yener, 'evlilik' sorularına şöyle yanıt verdi:

"İnsanlar ya çocuk için evleniyor ya da para için. Zengin koca avında olmadığıma göre evlenmem için sebep yok. Büyük bir aşk göremiyorum ortada kusura bakmasınlar. Evlilik konusunda hatayı bir kere yaptım 20 yıl önce. Nasıl akıllandıysam bir daha yapmıyorum."

Liseyi ikinci sınıfta terk edip 17 yaşında evlenen Yener'in 4 yıllık evliliğinden bir oğlu var.

Kaynak: Sabah

Sonraki Haber