Uyarılara göre korkunç yaratıktan 25 metre uzak durması gerekiyordu. Kulak asmayan turist hayatının en dehşet verici dersini aldı

Yellowstone Milli Park yetkililerinin uyarılarına kulak asmayan turist, normal şartlarda minimum 25 metre uzak durması gereken korkunç yaratıktan uzak durmak yerine çok yakınına gitti. Her an saldırmaya hazır olan agresif bizonu ciddiye almamanın cezasını dehşet verici şekilde ödedi. Bizon, tarafından saldırıya uğrayan adam, yerde uzun süre kalakaldı.

Dünyada keşfedilecek 2,2 milyon dönüm araziye sahip Yellowstone Milli Parkı'ndan her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapıyor. Bölgeye ziyarete gelen turistler, geyik, ayı ve kurt gibi birçok vahşi hayvanın yaşadığı bölgeye gelmiş oluyor, bu sebeple de müthiş manzaralar görmek mümkün olsa da aynı zamanda çokta dikkatli olmak gerekiyor. Milli Park yetkililerinin uyarılarına kulak asmayan turist, normal şartlarda minimum 25 metre uzak durması gereken korkunç yaratıktan uzak durmak yerine çok yakınına gidince olanlar oldu.