Yatağa bağımlı kaldı ama pes etmedi! Fanatik engelli genç en büyük hayalini gerçekleştirdi! "Hayat, her şeye rağmen devam ediyor"

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nda sahne görevlisi olarak çalıştığı yıllarda breakdance ile tanışan 34 yaşındaki Erme Kara, 2015 yılında dans sırasında boynunun üzerine düştü ve boyun kemikleri kırılması üzerine felç kaldı. Her şeye rağmen yaşam sevincini kaybetmeyen Kara, çektiği içeriklerle fenomen haline geldi. Küçüklüğünden beri fanatik Galatasaraylı Kara, en büyük hayali gerçek oldu. Antalya'ya kampa gelen Galatasaray takımının antrenmanına giderek futbolcularla tanıştı.

Aantalya'da, breakdance (sokak dansı) sırasında düşüp, felç olan ancak çektiği videolarla fenomen haline gelen Emre Kara (34), en büyük hayalini de gerçekleştirdi. Küçüklüğünden beri fanatik Galatasaraylı olduğunu belirten Kara, "En büyük hayalim, Galatasaraylı futbolcularla tanışabilmekti. Sonunda bunu gerçekleştirdim hatta kaleci Fernando Muslera, bana eldivenlerini hediye etti. Benim için inanılmaz bir andı" dedi.