Anıl Sural başarısını kitapla taçlandırdı

Uzun yıllar ABD’de yaşayan gazeteci Anıl Sural’ın "Neden Geldim Amerika’ya-Amerika’da İz Bırakan Türkler" adlı kitabı raflardaki yerini aldı. Sural kitabında Amerika'da yaşayan başarılı Türk isimlerin yaşam hikayelerini kaleme aldı.

Türk gazeteci başarısını bir kitapla taçlandırdı 32 yaşındaki başarılı genç gazeteci Anıl Sural önce Vatan Gazetesi'nin Washington temsilcisi ve Beyaz Saray muhabiri olarak Amerika'da yaşıyor. Sural "Neden geldim “Amerika’ya-Amerika’da İz Bırakan Türkler” isimli bir kitap yazdı.

İlk olma özelliği taşıyor
Kitapta Amerika’da başarılı ve tanınmış olan ancak Türkiye’de pek bilinmeyen önemli isimlerin başarı dolu yaşam hikayelerini anlattı. Kitapta bulunan isimler arasında dünyaca ünlü kalp doktoru Mehmet Öz, ABD’nin ilk Türk kökenli belediye başkanı Tayfun Selen de yer aldı. Türkiye, ABD ve Kanada'da tanıtımı yapılan ve alanında ilk olma özelliği taşıyan kitap ABD'de çeşitli kurumlardan ödül aldı.

"Elimizden geldiğince Türklerin başarılarını yansıtmaya devam edeceğiz"
Sural Kitabımız 5 yıllık bir çalışmanın ürünü... Üç ülkede 6 farklı şehirde Türklerin yoğun olarak katıldığı programlar yaptık.. Merland Valisi ve eyalet meclisi tarafından takdirnameyle ödüllendirildik. Washingon DC ve Orlando belediye başkanları da tarafımıza bir tebrik gönderdiler. Amerikan makamları tarafından tanınmak bizler için gurur verici. Türklerin başarıyla anılmaları bizleri çok çok mutlu ediyor. Elimizden geldiğince Türklerin başarılarını yansıtmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

2. baskısı satışta bulunan kitap büyük ilgi görmeye devam ediyor.