Akılalmaz olay! Korna çaldı diye çekiç ile saldırdı

Ankara’da akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Kendisini kırmızı ışıkta geçtiği için korna ile uyaran sürücüye aracından aldığı çekiç ile saldırdı. Kendisini çekiç darbesinden korumaya çalışan sürücü ne yapacağını şaşırdı. Gözü dönen Ö.Ö. elindeki çekiç ile aracın camlarını kırdı.

Akılalmaz olay! Korna çaldı diye çekiç ile saldırdı

Sosyal medya da görüntülerin yayılması üzerine burada da saldırgan tavırlar sergileyen Ö.Ö. kırmızı ışıkta geçtiğini kabul ederken görüntüyü çeken kişiden de hesap soracağını dile getirdi. Harekete geçen Ankara Asayiş Müdürlüğü ekipleri Ö.Ö. gözaltına aldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Banga Bandhu Şeyh Mucibur Rahman Bulvarı'nda iddiaya göre kırmızı ışıkta geçen otomobilin sürücüsü Ö.Ö., kendisine bir başka sürücü tarafından korna çalınarak uyarıda bulunuldu. Korna sesine sinirlenen Ö.Ö. aracını durdurup bagajdan çekiçini aldı.

Çekiç ile saldırdı

Kendisine uyarıda bulunan araca yönelen Ö.Ö. elindeki çekiç ile saldırmaya başladı. Çekiç darbelerinden kurtulmak isteyen kişi, şoför koltuğundan yan tarafına geçerek kendisini savundu. Gözü dönen Ö.Ö. aracın kapısını açmaya çalışırken bir yandan çekiç ile saldırmaya devam etti. Bununla da yetinmeyen Ö.Ö. içtiği sigarayı aracın içinde bulunan kişinin üzerine fırlatırken çekiç darbesiyle arabanın camlarını kırdı. Çevrede bulunan vatandaşlar zanlıyı sakinleştirmeye çalıştı.

Sosyal medyadan saldırmaya devam etti

Saldırı görüntülerini yayınlayan sosyal medya hesabında yorumda bulunan Ö.Ö. kendini savunduğu görüldü. Ö.Ö., " O arkadaşın bana ettiği küfürleri bilmeden videoyu yayınladınız. O videoyu çeken arkadaş ile de ayrıca hesaplaşacağız. Orada kırmızı ışıkta geçen sadece ben değildim. Göbekte kitlenme vardı" cevabını verdiği görüldü. Ö.Ö. tepkilerin artması üzerine sosyal medya hesabını kapattı.

Gözaltına alındı

Ankara Asayiş Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çekiç ile saldırı gerçekleştiren Ö.Ö. gözaltına aldı. Zanlının emniyetteki ifadesi devam ediyor. (KAYNAK:SABAH)