Ankaragücü'den "transfer yasağı" açıklaması!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, transfer yasaklarına neden olan ödemelerin yapıldığını ve transfer yasağının kalktığını duyurdu. Açıklamada teknik direktör Emre Belözoğlu’nun raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiği kaydedildi.

Ankaragücü'den "transfer yasağı" açıklaması!

Transfer yasağı bulunan takımlardan olan Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, taraftarına müjdeli haberi verdi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, transfer yasağına engel olan dosyaların ödemelerinin gerçekleştirildiği belirtildi.

MKE Ankaragücü kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz hakkında uygulanmış olan transfer yasaklarında söz konusu dosyaların ödemeleri 18/01/2024 tarihi itibari ile gerçekleştirilmiş olup, kulübümüzün transfere engel bir yasağı bulunmamaktadır.

Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda; Futbol Şube Sorumlumuz Yusuf Buğra Tanık ve Sportif Direktörümüz Yılmaz Bal tarafından transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edilmektedir. Profesyonel Futbol A Takımımızla ilgili her türlü gelişmenin kulübümüzün resmi mecralarından takip edilmesini, tarafımızdan paylaşılmamış haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz."

Ankaragücü'den "transfer yasağı" açıklaması! - Resim : 2