Anlaşma sağlandı! Geri dönüyor... Trabzonspor, eski futbolcunu yeniden transfer etti! Uçağa bindi geliyor

Trabzonspor, eski futbolcusu Berat Özdemir’i 1 milyon euro karşılığında kiralık olarak kadrosuna kattı. Yıldız futbolcu bugün İstanbul’a gelerek ve resmi sözleşmeye imza atacak.

Anlaşma sağlandı! Geri dönüyor... Trabzonspor, eski futbolcunu yeniden transfer etti! Uçağa bindi geliyor

Trendyol Süper Lig’in 4.haftasında Kasımpaşa’yı 5-1 yenerek moral toplayan Trabzonspor, yeniden transfer çalışmalarına odaklandı. Bu kapsamda orta saha bölgesine transfer yapmak isteyen Trabzonspor, Suudi Arabistan ekibi Al Ettifaq’ta forma giyen eski futbolcusu Berat Özdemir’i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Anlaşma sağlandı! Geri dönüyor... Trabzonspor, eski futbolcunu yeniden transfer etti! Uçağa bindi geliyor - Resim : 1

İSTANBUL'A GELİYOR

Berat, sağlık kontrolü ve resmî sözleşme işlemleri için bugün İstanbul’a geliyor. Buradaki işlemleri tamamlanacak olan futbolcu Trabzon’a giderek takımla çalışmalara başlayacak.

Trabzonspor’un bu transfer için 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyeceği belirtildi.  

Anlaşma sağlandı! Geri dönüyor... Trabzonspor, eski futbolcunu yeniden transfer etti! Uçağa bindi geliyor - Resim : 2

BERAT ÖZDEMİR'İN KARİYERİ

Öte yandan 2021 yılında Gençlerbirliği’nden 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor’a transfer olan Berat Özdemir, geçtiğimiz yıl 2.4 milyon euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan ekibi Al-Ettifaq takımına transfer olmuştu.

Transfermarkt’a göre değeri 4.5 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor formasıyla çıktığı 60 maçta 1 gol,1 asistlik katkı sağlamıştı.