WhatsApp'tan büyük yenilik! Bu özellik çok hoşunuza gidecek!

Dünya genelinde en çok kullanılan haberleşme ve mesajlaşma uygulaması WhatsApp ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. WhatsApp, kullanıcıların aynı hesabı iki telefonda da kullanabilecekleri yepyeni bir özellik getiriyor.

WhatsApp'tan büyük yenilik! Bu özellik çok hoşunuza gidecek!

WhatsApp kullanıcılarına sağladığı yeni özellik ile artık aynı hesabı iki telefonda da kullanabilme imkanı sunuyor. Bu yenilik ile kullanıcılar artık birden fazla telefonda veya bir telefon ve tablette aynı hesapla sohbet edebilecekler.

WhatsApp'tan büyük yenilik! Bu özellik çok hoşunuza gidecek! - Resim : 1

WhatsApp'ta büyük yenilik!

Gelen sızıntılarda uygulamanın en son Android beta sürümünde aynı güncellemeyi tespit etti. Ekran görüntüleri, WhatsApp'ın yeni özelliği bir "refakatçi" cihaz olarak adlandıracağını gösteriyor. Kişi önce "bir cihazı refakatçi olarak kaydettirmek" zorunda kalacak, ardından WhatsApp, kullanıcıların birincil akıllı telefonlarını kullanarak bir QR kodunu tarayarak farklı bir telefondaki bir hesaba erişmelerine izin verecek. Platformun zaten çoklu cihaz özelliği var, ancak insanların uygulamayı akıllı telefonlarında değil, yalnızca masaüstlerinde kullanmasına izin veriyor.

Özellik şu anda geliştirme aşamasındadır. Bu özelliğin WhatsApp'ın kararlı sürümüne ne zaman geleceği şu an için bilinmiyor. Şu anda WhatsApp, bir kullanıcının yalnızca birincil hesabını dört farklı cihaza bağlamasına izin veriyor. Çoklu cihaz özelliğinin eklenmesi, kullanıcıların telefonları kapalıyken bile mesajlaşma uygulamasına erişmesine izin verdiği için harika bir güncelleme olarak ortaya çıkıyor. Peki, bu nasıl çalışıyor?

WhatsApp'tan büyük yenilik! Bu özellik çok hoşunuza gidecek! - Resim : 3

Başlangıçta, telefonlarının WhatsApp hesaplarını ek cihazlara bağlaması gerekecek, ardından kullanıcılar uygulamayı akıllı telefonları olmadan kullanabilecekler.

Kaynak: Son Dakika