Antalya, İzmir, Muğla, Aydın, Bodrum, Çeşme ve Marmaris'ten akına başladılar... Hızla İngiltere'ye kaçıyorlar

İngiltere sahil kıyılarına son dönemde vuran canlılar İngiliz uzmanları harekete geçirdi. İngiliz uzmanlar, bu canlıların İngiltere'ye özgü olmadığını ve Türkiye ile İtalya gibi Akdeniz ülkelerinden ülkelerine doğru geldiğini açıkladı.

Antalya, İzmir, Muğla, Aydın, Bodrum, Çeşme ve Marmaris'ten akına başladılar... Hızla İngiltere'ye kaçıyorlar

Küresel ısınmayla birlikte hayvanların dengesi de bozulmaya devam ediyor. İngiliz sahilleri tuhaf yaratıklar tarafından istila ediliyor ve hatta bazıları güneşlenenler için tehlike oluşturuyor. İngiltere sahillerine vuran en tehlikeli canlılar arasında denizanaları yer alıyor. 

İNGİLİZ UZMANLAR HAREKETE GEÇTİ

Bu canlıların son dönemde İngiltere kıyılarında aşırı şekilde görülmeye başlamasının ardından İngiliz uzmanlar da harekete geçti. Uzmanlar tarafından yapılan incelemenin sonuçları kısa sürede açıklandı. İngiliz uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeye göre bu canlıların Türkiye ve İtalya gibi Akdeniz ülkelerinden İngiltere'ye geldiği belirlendi.  

Antalya, İzmir, Muğla, Aydın, Bodrum, Çeşme ve Marmaris'ten akına başladılar... Hızla İngiltere'ye kaçıyorlar - Resim : 1

AKDENİZ VE EGE SAHİLLERİ KIYISINDAN GİDİYORLAR

Türkiye'de Akdeniz ve Ege kıyısında yer alan illerimiz ve ilçelerimiz arasında Antalya, İzmir, Muğla, Aydın, Bodrum, Çeşme ve Marmaris yer alıyor.