Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Süper Lig 5. hafta maçında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Antalyaspor ve Beşiktaş Türkiye Süper Lig 5. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Antalyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Antalyaspor Beşiktaş maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

ANTALYASPOR VE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Antalyaspor - Beşiktaş maçı 18 Eylül Cumartesi akşamı Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Beşiktaş saati ile 19:00’da başlayacak ve BEİN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ANTALYASPOR VE BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM?

Türkiye Süper Lig 5.hafta Antalyaspor ve Beşiktaş maçının hakemi Ali Sansalan.

ANTALYASPOR VE BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER

ANTALYASPOR: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Nuri Şahin, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

BEŞİKTAŞ: Ersin, Valentin Rosier, Montero, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Pjanic, Nkoudou, Rachid Ghezzal, Batshuayi