Apple'da büyük sürpriz! Yeni uygun fiyartlı iPhone geliyor... İşte ismi ve fiyatı

Herkes Apple'ın, önümüzdeki dönemde yeni bir SE modeli tanıtacağı bekleniyordu. Ancak Apple ters köşe yaptı. Son iddialara göre Cupertino merkezli şirket, iPhone FE modeli için hazırlıklara başladı. İşte özellikleri ve fiyatı...

Apple'da büyük sürpriz! Yeni uygun fiyartlı iPhone geliyor... İşte ismi ve fiyatı

Apple her sene iPhone serisini daha da ileri taşıyor. Bütçe dostu güncel modellerle satış rakamlarını arttırmayı hedefliyor. Bu zamana kadar sunulan SE serisi, bekleneni tam olarak karşılayamadı. Ancak, FE modeli ile her şey değişebilir.

Şirket önümüzdeki Eylül ayında önemli bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Düzenlenecek olan bu etkinlikte yeni iPhone modelleri tanıtılacak. Apple’ın bu etkinliğinde önemli bir sürprize imza atacağı da ortaya çıktı.

Şirkete yakın bir isim olan Ming Chi Kuo, Apple'ın eylül ayında tanıtacağı iPhone SE modeliyle ilgili tüm bilgileri paylaştı.

KÖŞELİ TASARIM TEKRAR KARŞIMIZA ÇIKIYOR

Kuo’ya göre yeni iPhone modeli XR’ın köşeli tasarıma sahip bir versiyonu şeklinde karşımıza çıkacak. İçerisinde ise Apple'ın kendi geliştirdiği A15 Bionic yonga seti yer alacak.

Apple'da büyük sürpriz! Yeni uygun fiyartlı iPhone geliyor... İşte ismi ve fiyatı - Resim : 1

TEK KAMERA

Tek bir ana kamera ile gelecek olan modelde ince çentikli tasarım kullanılacak. Bilindiği üzere bu tasarım ilk defa geçtiğimiz yıl satışa sunulan iPhone 14 modellerinde karşımıza çıkmıştı.

FE modelinde tek bir ana kamera olacağı ortaya çıktı. Telefonda ince çentikli bir tasarım kullanılacak. Daha önce iPhone 14 modellerinde kullanılan bu tasarım, geçtiğimiz yıl ilk kez piyasaya sürülmüştü.

iPhone FE ismi ile satışa sunulacak olan modelin en etkileyici yanı kullanıcılar için tabii ki fiyatı olacak. Telefon özelliklerinin yanı sıra fiyatıyla öne çıkacak.

Sızdırılan bilgilere göre, iPhone FE oldukça uygun bir etiketle raflardaki yerini alacak. Bu etiketin 300 dolar civarında olması bekleniyor.

Piyasaya sürülecek olan iPhone FE’nin Türkiye fiyatının vergilerle birlikte 6000 TL ve artı olarak vergiler olabileceğini söyleyebiliriz. 

Vergiler dahil edildiğinde ise fiyat 10 bin TL'nin üzerinde seyredeceği söylenebilir.