Arctic Monkeys üyeleriyle Asmalımescit'te alkol şişesi kavgası eden esnaf Aydın Gül ilk kez konuştu!

Ünlü İngiliz Rock grubu Artic Monkeys, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da konser verdi. Konser çıkışı Asmalımescit'e giden grup üyelerinden biri, bir mekanın dışında bulunan bakkalın önüne içtikleri alkolün şişesini bıraktı. Esnafla grup üyeleri arasında tansiyon yükseldi. Yaşananların ardından bakkal sahibi Aydın Gül ilk kez konuştu. Gül, "Hiç istemezdim benim de hiç sevmediğim bir olay ama ünlü olması hiç önemli değil." dedi

Dünyacan ünlü İngiliz grup Arctic Monkeys İstanbul’da konser verdi. İstanbul’dan ayrılmayan grup üyelerinden Jamie Cook ve Nick O’Malley, Asmalımescit'te tatsız bir olay yaşadı. Sohbet sırasında bir bakkalın önüne bıraktıkları alkol şişesi ünlü müzisyenlerle zor anlar yaşattı. 

İngiliz grup üyeleri Asmalımescit'te eğlendikleri mekandan çıktıktan sonra hemen karşı taraftaki bakkalın önüne geldiler. Bir süre sohbet ettikten sonra alkol şişelerini bakkalın önüne bıraktılar. Bunu gören esnaf Aydın Gül ise onlara tepki gösterdi önce o alkol şişelerini çöpe fırlattı, ardından da aralarında tartışma başladı.

Tv100'ün görüntülediği o anlar kısa sürede gündem oldu. Öfkeli esnafa tepki yağdı. Üstelik komşu esnaflar da Aydın Gül'ün çok sinirli olduğunu söyledi. Komşu esnaf, "Aydın Bey normalde bizimle de hergün takışan biri. Aslında iyi bir insan ama dün böyle olması arkadaşlarla birlikte bizi üzdü" dedi.

42 yıldır aynı yerde bakkal dükkanı işleten Aydın Gül ilk kez konuştu. Kendisi de sinirli olduğunu kabul etti. Gül, "Çok çabuk sinirlenmem ama sinirlenince de sinirleniyorum. Çünkü bu semt insanı çok çabuk sinirlendiren bir semt yani. Ben alkol satmıyorum zaten nefret ettiğim bir şey. Baktım burada içiyorlar, dedim ki dışarıya buraya bırakmayın, rica ediyorum dedim, lütfen pislik olmasın burada baktım 2-3 tanesini kapının önüne bırakmışlar. İşte orada film koptu zaten. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı" dedi. Esnaf Aydın Gül, çok sinirlendiğini ve küfür ettiğini hatırlamadığını söyledi. 

Arctic Monkeys grubunun üyelerini tanıyamadığını ve dünyaca ünlü bir rock grubu olmalarının önemli olmadığını vurgulayan Aydın Gül, "Sinirlerim iyice berbat oldu yani gittiler meğerse ünlü monkeys grubuymuş beni ilgilendirmez. Bakın ünlü olmaları burada saygısızlık yapmaları anlamana gelmez. Ben dünyaca ünlü bir gruba bunu yakıştıramadım daha doğrusu." dedi.