Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor? Aşk Mantık İntikam oyuncuları...

Cunning Single Lady adlı Kore dizisinden televizyon ekranlarına uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihi belli oldu. İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrolünü paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor?

Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor? Aşk Mantık İntikam oyuncuları...

Birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Aşk Mantık İntikam dizisi için geri sayım başladı. Yaz aylarında ekrana gelecek dizinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU

Garsonluk yapan Esra, yaşadığı sıkıntı dolu hayattan artık kurtulmak ister. Bunun için de mühendis olan Ozan ile mantık evliliği yapar. 

Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor? Aşk Mantık İntikam oyuncuları... - Resim : 1Ancak evliliğinde de maddi ve manevi sıkıntılar yaşayan Esra, Ozan'dan ayrılır. Ozan, boşanmasından bir süre sonra bir yazılım şirketi açarak zengin olur. Bir gün Leyla'nın Ozan'ın şirketinde işe başlamasıyla ikisinin yolu yeniden kesişir.

Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor? Aşk Mantık İntikam oyuncuları... - Resim : 2

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor? Aşk Mantık İntikam oyuncuları... - Resim : 3

AŞK MANTIK İNTİKAM NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Yaz aylarına heyecan katması beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihinin belli olmasının yanında ilk fragmanı da yayımlandı. Buna göre dizi 18 Haziran Cuma günü FOX ekranlarında olacak.