Film arkadaşlığı aşka dönüştü! Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı dudak dudağa... 

“Aşkın Kıyameti” filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’nın Marmaris tatili hangi romantik anlara sahne oldu?

Pınar Deniz son dönemin öne çıkan kadın oyuncularının başında geliyor. “Bir Deli Rüzgar” dizisindeki partneri Berk Cankat’la evliliğe doğru giden ilişkisi önceki yıl biten güzel oyuncu, kalbini yine bir meslektaşına kaptırdı. Pınar Deniz, “Aşkın Kıyameti” adlı filmde beraber kamera karşısına geçtiği Yiğit Kirazcı’ya aşık oldu.

27 yaşındaki Deniz’in kendisinden 10 yaş büyük olan Kirazcı’yla ilişkisi çıktıkları marmaris tatilinde belgelendi. Baş başa tatil yapan iki oyuncu kaldıkları otelin iskelesinde samimi görüntülere de imza attı. Pınar Deniz sık sık sevgilisinin saçlarını sevdi.

Güzel oyuncunun üzerindeki renkli bikininin fiyatının 300 TL olduğu ortaya çıktı. Pınar Deniz bir ara suya girip girmemek konusunda kararsız kaldı. Bu sırada sevgilisini izleyen Yiğit Kirazcı, kavga eden köpekleri ayırmak için yerinden fırladı. Çevredekiler kısa sürede köpekleri ayırınca ünlü oyuncu yerine geri döndü. Ünlü çift beraber uzun uzun deniz keyfi yaptı.

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı denizde romantik anlar da yaşadı. Yüzüp yılın yorgunluğunu üzerinden atan çift, daha sonra iskeleye çıktı. Yiğit Kirazcı sevgilisinin kurulanmasına da yardımcı oldu.