Aslı Enver, Kerem Tunçeri'yle aşk iddiası hakkında ilk kez Magazin Hattı'na konuştu

Barınaktan sahiplendiği köpeği Oli’yle “Magazin Hattı” kamerasına takılan Aslı Enver, basketbolcu Kerem Tunçeri’yle hakkında çıkan haberlerle ilgili hangi açıklamayı yaptı?

Aslı Enver Sarıyer’de “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Ünlü oyuncu, geçen yaz Yedikule Hayvan Barınağından sahiplendiği köpeği Oli’yi veteriner kontrolüne getirdiğini söyledi.
Aslı Enver elinden geldiği kadar barınaklara yardım etmeye çalıştığını anlattı. Son dizisi “Babil”, 20. bölümde ekrana veda eden ünlü oyuncu bir süre dinlenmek istediğini söyledi. Enver, korona virüs aşısıyla ilgili düşüncelerini de aktardı.

Basketbolcu Kerem Tunçeri’yle hakkında çıkan aşk haberini sosyal medya sayfasından yalanlayan güzel oyuncunun son olarak Cihan Çalışkantürk’le deniz kenarında çekilen samimi fotoğrafları da çok konuşuldu. Aslı Enver’in barınaktan aldığı köpeği Oli’nin ürkek hali dikkat çekti. Ünlü oyuncu daha sonra sosyal medyadan da köpeğinin fotoğrafını paylaştı ve “Veterinere gittik de, geçecek annem geçecek” yorumunu yaptı.