"İspatlasınlar müziği bırakırım"

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, hakkında çıkan, "Kazdağları'nın olduğu bölgede arsaları ve villası var" şeklindeki haberlere tepki göstererek, "İspatlasınlar müziği bırakırım. İspat edemezler o medya nifak yuvasını kapatacaklar" dedi.

"İspatlasınlar müziği bırakırım"

Gökhan Özoğuz ve kardeşi Hakan Özoğuz, Athena grubu olarak Zeytinli Rock Festivali'nde sahne aldı. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Athena grubu, konser sırasında #KazdağlarıHepimizin yazan bir pankart açtı.

Sosyal medyadaki tavırları nedeniyle bir kesimin desteklediği, bir kesimin ise eleştirdiği Gökhan Özoğuz hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan haberlerde Özoğuz'un Kazdağları bölgesinde arsaların ve villasının olduğu ileri sürülmüştü.

Bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gökhan Özoğuz, "Kazdağlarında tapular ortaya çıktı sesler kesildi" şeklindeki haberlere gönderme yaparak, "Sesler kesildi derken? Kazdağları'ndaki söyledikleri 800 dönüm arsa villa vs. ispatlasınlar müziği bırakacağım. Ama ispatlayamazlarsa o iğrenç medya nifak yuvasını kapatacaklar" dedi.

İşte Gökhan Özoğuz'un paylaşımı: