Ünlü futbolcu yeniden baba olacağını duyurdu ve eski eşini bombaladı

Atletico Mineiro'nun yıldızı, Brezilyalı forvet Hulk, eski eşinin yeğeniyle hayatını birleştirerek yeniden bebek beklediğini duyurdu. Hulk, eski eşi hakkında skandal itiraflarda bulundu.

Ünlü futbolcu yeniden baba olacağını duyurdu ve eski eşini bombaladı

Brezilyalı forvet Hulk, geçen hafta eski karısının yeğeni olan ortağı Camila Sousa'nın ilk çocuklarına hamile olduğunu açıklamıştı .

Atletico Mineiro'nun yıldızı Instagram hesabından şu haberi paylaştı: "Bugün Tanrı'ya şükran dolu bir kalple, dördüncü kez başka bir çocukla kutsanmış olduğumu sizlerle paylaşmaya geldim."

Hulk'un Camila'nın halası Iran Angelo de Sousa ile 12 yıllık evliliği birkaç ay önce sona ermişti.

35 yaşındaki Hulk ve 32 yaşındaki Camila'nın iki yıla yakın bir süredir birlikte oldukları düşünülüyor. Hulk ve eski eşi Iran birlikte üç çocuk sahibi olmuştu, ancak sadece eski evliliğinin eşinin hamile kalması nedeniyle sürdüğü söylentileri konuşuluyor.

Hulk, birlikte oldukları süre boyunca İran'a sadakatsiz olduğunu ancak boşanmaları kesinleşene kadar Camila ile ilişki içinde olmadığını itiraf etti.

Ben bir erkeğim. Evliliğimde mutlu değildim. Sayısız nedenim vardı. Tüm evliliğimi İran'a ihanet ederek geçirdim. O ise sadece Hulk'un karısı statüsüne sahip olmak istedi."