Ünlü oyuncu Özgü Kaya en acı günü! Annesini kaybetti

Tatil yaptığı sırada aldığı acı haberle yıkılan Özgü Kaya, sosyal medyadan bir mesaj paylaşarak annesini kaybettiğini duyurdu. Özgü Kaya son olarak Kimse Bilmez dizisinde rol almıştı.

Ünlü oyuncu Özgü Kaya en acı günü! Annesini kaybetti

Sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Özgü Kaya, annesini kaybettiğini açıkladı. Fethiye'de tatil yaptığı sırada acı haberi alan Kaya'ya sosyal medyadan sevenleri destek verdi.

Annesinin ölümünün ardından duygusal bir mesaj paylaşan Özgü Kaya şu ifadeleri kullandı:

Güzel kalpli ananem, pamuğum melek oldu... Uzun zamandır verdiği yaşam mücadelesine narin bedeni dayanamadı içimde iyiliğe, insanlığa, sevgiye dair ne varsa o güzel kalbine binlerce şükür! Ona beslediğim minnet tarifsiz.

Duruşuyla, bakışıyla asil kadınım, misss kokulum, güçlü meleğim, kalbine evreni sığdırabilenim iyi ki sen! En güzel yerde bize eşlik edeceğini biliyorum. Kokun hep aklımda, seni çok seviyorum.

Özgü Kaya kimdir?

Ünlü oyuncu Özgü Kaya en acı günü! Annesini kaybetti - Resim : 2
Özgü Kaya

Özgü Kaya, 17 Haziran 1996'da İstanbul'da dünyaya geldi. İkizler burcu olan Özgü Kaya, 1.68 boyunda ve 53 kilodur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Şan Bölümü’nden mezun olan başarılı oyuncu baba tarafından aslen Uşak Eşme nüfusuna bağlıdır. Lise eğitimini Uşak’ta Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamıştır.

Annesi ve babası çok genç yaşlarda evlenmiştir. Annesi ev hanımı, babası ise fotoğrafçıdır. Akabinde bir çiftlik sahibidirler bu nedenle atlara aşina olarak yetişmiştir. 18 yaşında üniversiteyi kazanınca İstanbul’a taşınmıştır. Opera için ayrıca oyunculuk eğitimi de alan Özgü Kaya, o zamanda ortak arkadaşları vasıtasıyla oyuncu koçu ve menajeri ile tanışmıştır.

Kısa süre sonra ise Adı Efsane dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Müziğe olan ilgisinin yanı sıra oyunculuğa da tbüyük bir ihtirasla bağlanmış ayrıca tango dersleri de almıştır. Gitar çalmaktan ve İstanbul’u gezmekten çok hoşlanmakta olup Tango ve dans etmeyi de çok sevdiğini dile getirmiştir. Sık sık albüm teklifleri de almakta ancak şimdilik kariyerini oyunculuk üstüne devam ettirmeyi düşünmektedir. İlerleyen senelerde mutlaka bir opera temsilinde yer almak isteyen başarılı oyuncuyu ekran severler sık sık Türkan Şoray’a benzetmektedirler.

Özgü Kaya’nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kimse Bilmez (Sevda Eğilmez) (TV Dizisi)
2018 – Mehmetçik Kut’ül Emare (Zeynep) (TV Dizisi)
2017 – Adı Efsane (Sibel) (TV Dizisi)