Avanak Abdi ekranlarda! Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Avanak Abdi filmi 29 Kasım Çarşamba akşamı Show Tv ekranlarında olacak. Yeşilçam'ın efsaneleri arasında yer alan film 1978 yılı yapımıdır. Filmin yönetmen koltuğunda Natuk Baytan otururken konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki; Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Avanak Abdi filmi detayları.

Avanak Abdi ekranlarda! Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Avanak Abdi için geri sayım başladı. . Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın başrollerini paylaştığı film Show Tv ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Usta oyuncu kadrosu ile Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden olan Avanak Abdi filmi konusu nedir? Avanak Abdi filmi oyuncuları kimler?

AVANAK ABDİ KONUSU

Apti arkadaşı Nuri ile birlikte afiş asmaktadır ve afişini astığı ses sanatçısı Nevin Şenses'e aşıktır. Apti parası olmadığı için Nevin'in onunla ilgilenmediğini düşünür. Bir gün Apti Nevin'i dinlemek için gazinoya gelir. Ufak bir karışıklık sonucu Apti'yi Urfalı Apti sanırlar ve hürmet gösterirler. Apti gazinoda Nevin'e âşık olan gangster Barut Osman'ı bir güzel rezil eder. Osman komiserin tehdidinden dolayı Apti'ye elini bile süremez.

AVANAK ABDİ OYUNCULARI

Kemal Sunal - Apti
Ayşen Gruda - Nevin Şenses
Ünal Gürel - Barut Osman
Necdet Yakın - Nuri
Ali Şen - Simsar Cafer
Atilla Ergün - Komiser
Yadigar Ejder - Urfalı Apti
Macit Flordun - Menajer Erto
Arap Celal - Barut'un adamı
Sönmez Yıkılmaz - Barut'un adamı

AVANAK ABDİ NEREDE ÇEKİLDİ?

İlk kez 1978'de yayınlanan Avanak Apti filmi, Cankurtan Fatih başta olmak üzere İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çekildi.