Doktor, birlikte yaşadığı kadın meslektaşına kurşun yağdırdı

Avcılar'da doktor dehşeti yaşandı. 4 yıldır beraber yaşadığı yabancı uyruklu meslektaşına kurşun yağdıran doktor Celal T. kıskıvrak yakalandı. Hastaneye kaldırılan A.K. isimli kadının ağır yaralı olduğu açıklanırken, çiftin 3 yaşında bir çocukları oldukları öğrenildi.

İstanbul Avcılar'da yaşanan olayda beyaz önlüğe kan bulaştı. Yeşilkent mahallesinde yaşanan olayda yaklaşık 4 yıldır birlikte yaşadığı ve 3 yaşında bir çocukları olduğu öğrenilen meslektaş çift henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Celal T., tartışmanın büyümesinin ardından kendisi gibi doktor olan sevgilisi A.K.'ya kurşun yağdırdı.

Silah seslerini duyan komşuların polise haber vermesinin ardından yabancı uyruklu olduğu belirtilen doktor kadının hayatta olduğu anlaşılınca hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan kadına kurşun yağdıran Celal T. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Olayı gerçekleştirilen Celal T. İsimli şahıs ise daha sonra devriye atan polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan doktor, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili inceleme başlattı.