Nurgül Yeşilçay, neye isyan etti?

“Avrat Otu” adlı resim sergisinin açılışında konuşan Nurgül Yeşilçay, neye isyan etti?

Nurgül Yeşilçay, “Avrat Otu” adını verdiği ve 3 hafta sürecek olan sergisinin açılışında basının sorularını yanıtladı. Kadın tabloları yapan Yeşilçay, Emine Bulut cinayetinden çok etkilendiğini belirti.

Sergisinin gelirini çocuklara bağışlayan Yeşilçay, son olarak Dünya Kadınlar Günü’nde attığı tweetle adından söz ettirmiş ve şu satırları yazmıştı:

“Sektör adına sevişme sahnelerine yalnızca kadın oyuncuların damga vurmadığı, hamilelik sonrası kilolarıyla hiçbir oyuncunun dikkat çekmediği, kötü erkek esprilerine maruz kalmadığımız bir başlangıç olsun bugün… Kadın olmak çok güzel! Utanmayacağımız günler yakında…”

Güzel oyuncuya son günlerde gündemde olan erkek oyuncuların kadın oyunculardan daha fazla kazandığı tartışması hakkında ne düşündüğü soruldu. Ünlü oyuncu, resim sergisinin hazırlık sürecinde ağladığını günlerin de olduğunu belirtti.

Öte yandan Nurgül Yeşilçay’ın rol aldığı “Mahalleden Arkadaşlar” filmi, 27 Mart’ta gösterime çıkacak. Ünlü oyuncu bir ara basına poz verirken kendisini müziğin ritmine kaptırdı.

Nurgül Yeşilçay’ın Anemas Zindanları’ndaki sergisinin açılışına iş dünyasının ünlü isimleri Cem Boyner ile eşi Ümit Boyner de katıldı.

Belçim Bilgin, gecede aynı menajerlik ajansına bağlı çalıştığı Nurgül Yeşilçay’a destek verdi. Ünlü oyuncu, Hekimoğlu dizinin kadrosuna Timuçin Esen’in hayat verdiği ateş Hekimoğlu’nun eski eşi Selin karakteriyle konuk oyuncu olmaya hazırlanıyor.

12 yıl evli kaldığı Yılmaz Erdoğan’dan 2018’nin son ayında boşanan Bilgin, yeni sevgilisi Alfredo Dı Blasio ile evliliğe sıcak bakmadığını açıklamıştı. Güzel oyuncuya eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın kendisine yazdığı bir şiire yeni kitabında yer verdiği hatırlatıldı. Belçim Bilgin’e “Yılmaz Erdoğan tekrar evlilik teklif etse kabul eder misiniz?” diye soruldu.

Sergiye Arzum Onan, eşi Tarık Ünlüoğlu’nu 1 Ekim’de kaybeden Gülenay Kalkan ve Azra Akın’la beraber katıldı. Üç ünlü isim sergiye beraber gitti. Arzum Onan bir ara yürürken dengesini kaybetti ve duvara tutundu. Arzum Onan daha sonra yakın dostu Azra Akın’la da kameralara poz verdi. Kendisi de heykel sergileri açan 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan, Yeşilçay’ın heyecanına ortak olmak için geceye katıldığını söyledi.

Nurgül Yeşilçay’ın sergisinin açılışına ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin de katıldı. Tanrısevsin, son olarak Yeşilçay’ın sevgilisi Necati Kocabay’ın yapım ortağı olduğu “Baba Parası” filminde rol almıştı. Seramik bölümü mezunu olan Tanrısevsin, kendisinin de sergi açma hayali olduğunu anlattı. Henüz yeni bir dizi ve film projesi olmayan Tanrısevsin, yakın zamanda Paris ve Antalya’da reklam çekimleri yaptığını anlattı.

Serginin ünlü konukları arasında Dilan Çiçek Deniz vardı. Güzel oyuncunun Metin Aldürger’le başrolünü paylaştığı “Yarına İki Bilet” adlı filmi, 19 Haziran’da bir dijital platformda seyirciyle buluşacak. Güzel oyuncunun filmdeki partneri Metin Akdülger’le aşk yaşadığı iddia edilmişti.