Burcu Esmersoy yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

Burcu Esmersoy, eski eşi Berk Suyabatmaz’la aşk yaşayan Berrak Tüzünataç’ı neden övdü? Ünlü sunucu Bebek’te kiminle Magazin Hattı kamerasına takıldı?

Burcu Esmersoy, İtalyan aşçı Danilo Zanna’yla Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Danilo Zanna, söyleşi sırasında Türk anneleriyle İtalyan annelerinin ortak özelliklerine dikkat çekti. Güzel sunucu, söyleşi öncesi ünlü İtalyan aşçıyla kameraların karşısına geçti. Burcu Esmersoy, kadın haklarıyla ilgili konuşurken derin bir of çekti.

Ünlü sunucu yemek yapmakla arasının iyi olmadığına dikkat çekti. Esmersoy’a aşk yaşamaya başladığı Allan Hakko’dan Kadınlar Günü’nde hediye alıp almadığı soruldu. Burcu Esmersoy’a eylül ayında boşandığı iş insanı Berk Suyabatmaz’la aşk yaşayan Berrak Tüzünataç da soruldu. Tüzünataç’ın gittiği güzellik merkezi çalışanlarına “Burcu ne yapıyorsa aynısından dedim” şeklinde paylaşım yaptığı hatırlatıldı.

Burcu Esmersoy dün gece yeni sevgilisi Allan Hakko ile ilk kez Kuruçeşme’de kameralara takıldı. Çift, bir gece kulübünden el ele çıktı. Esmersoy, sorulara yanıt vermeden aracına bindi.
Aracın içinde bir süre sohbet eden çiftin keyifli hali dikkat çekti. Burcu Esmersoy Bebek’te bir erkek arkadaşıyla “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. El sallayan Esmersoy, daha sonra kahkaha attı.

Arkadaşı Tolga Sezgin ile araba bekleyen ünlü sunucu, yanındaki erkeğin sevgilisi Allan Hakko sanıldığını anlayıp gülmeye devam etti. Burcu Esmersoy, duruma uzun süre güldü. Ünlü sunucuya, Allan Hakko ile ne zaman görüntü vereceği soruldu.