Her sabah uyandığında göğüsleri büyüyor! Herkes estetik sanıyor ama gerçek bambaşka

Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan OnlyFans modeli Pamelia, sürekli büyüyen ve asla büyümesinin durmadığı göğüslere sahip. Genç kadın farkındalık yaratmak için paylaşımlarına devam ediyor.

Her sabah uyandığında göğüsleri büyüyor! Herkes estetik sanıyor ama gerçek bambaşka

Sağlık sorunları yaşayan 27 yaşındaki Pamelia J, göğüslerinin sürekli büyüdüğünü ve büyümenin asla durmadığını anlattı. Gigantomasti teşhisi konulan genç kadına aşırı doku büyümesi nedeniyle oldukça sıkıntı yaşıyor.

Her sabah uyandığında göğüsleri büyüyor! Herkes estetik sanıyor ama gerçek bambaşka - Resim : 1

GERÇEK BAMBAŞKA

Göğüslerinin fazla ağır olduğunu söyleyen Pamelia, ağırlıktan dolayı sırt, boyun ve omuz ağrısı yaşadığını ve çok acı çektiğini anlattı. Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan Pamelia, önüne geçemediği göğüs büyümesinin onda fiziksel sorunların yanı sıra psikolojik sıkıntılar da doğurduğunu söyledi. Genç kadın farkındalık yaratmak için adım attı.

OnlyFans modeli genç kadın, bu kadar büyük göğüslere sahip olduğu için çevreden kötü bakışlar ve olumsuz yorumlar alıyor.

TikTok uygulamasından yaşadığı sağlık sorunu hakkında öncü olamaya çalışan kadın, sürecini ve yaşadığı zorlukları anlatıp farkındalık yaratmak için uğraşıyor.