Mastürbasyon itirafıyla bir dönemi çalkalayan Didem Erol’un son hareketi olay oldu!

2006 yılında bir dergiye verdiği röportajda "Eve gidince mastürbasyon yapıyorum" diyerek günlerce konuşulan ünlü manken Didem Erol, Türkiye'den ayrılıp yurtdışına yerleşmişti. Erol yıllar sonra satın aldığı ev nedeniyle gündeme geldi. Güzel isim, Oscarlı oyuncu Hilary Swank'in Los Angeles'taki lüks malikanesini 10 milyon dolara satın aldı.

Mastürbasyon itirafıyla bir dönemi çalkalayan Didem Erol’un son hareketi olay oldu!

Türk oyuncu ve manken Didem Erol, hayatı ve değiştirdiği yaşam tarzıyla magazin gündeminden düşmek bilmiyor. Güzel manken ve oyuncu şimdi de aldığı ev ile gündeme geldi.

Mastürbasyon itirafıyla bir dönemi çalkalayan Didem Erol’un son hareketi olay oldu! - Resim : 1

BAMBAŞKA BİR HAYAT

Geçtiğimiz yıl 'Sürpriz Misafir' adlı filmde dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte rol alan Erol, Avustralya vatandaşı olduktan son yaptığı isim hamlesi bomba etkisi yaratmıştı. İnşaatçı ve müzik prodüktörlüğü yapan Nathan Cowles ile 2020 yılında evlenen Erol, adını 'Serah Henesey' olarak değiştirmişti. 

Güzel manken ve oyuncu Erol, 2022 yılının son günlerinde 'Ava Rose' adında bir kız çocuğu dünyaya getirerek ilk kez annelik duygusunu yaşadı. 

Mastürbasyon itirafıyla bir dönemi çalkalayan Didem Erol’un son hareketi olay oldu! - Resim : 2

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Güzel manken şimdi de Amerika'da aldığı ev ile gündeme geldi. Amerika'da oyunculuğun  yanı sıra film yapımcılığı da yapan Erol, dünyaca ünlü Oscarlı oyuncu Hilary Swank'in Los Angeles'taki lüks evini satın aldı.

Sabah'ın haberine göre; 1928 yılında inşa edilen evde 6 yatak odası, 6 banyo, meyve ve sebze bahçeleri, yüzme havuzu, sinema odası bulunuyor. Fiyatıyla dudak uçuklatan satın aldıkları lüks malikanenin fiyatı ise 10 milyon dolar.