Ayça Çağla Altunkaya’yı şok edecek haber! Acun’un evliliklerini duyan şok oldu! Meğer durum çok farklıymış…

İş hayatında Survivor ve MasterChef yarışmalarıyla başarıdan başarıya koşan ünlü iş insanı ve televizyoncu Acun Ilıcalı şu sıralar özel hayatıyla gündeme geliyor. Evliliklerine bakanlar ise şoke oluyor. Son Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ise öğrendikler karşısında şoke olacak cinsten.

Ayça Çağla Altunkaya’yı şok edecek haber! Acun’un evliliklerini duyan şok oldu! Meğer durum çok farklıymış…

İş hayatındaki başarısıyla çok konuşulan Acuın Ilıcalı magazin gündeminde özel hayatıyla da manşetlerden düşmüyor. Acun Ilıcalı son olarak evlilikleriyle ilgili gündeme geldi. Acun Ilıcalı’nın kaç çocuğu var Acun Ilıcalı kaç evlilik yaptı? Detaylar haberimizide…

Kariyerine spor haberleri ve spor muhabiriyle başlayan Acun Ilıcalı daha sonra televizyon dünyasının dahi çocuğu olarak anılmaya başladı. Bu başaranın arkasında ise Türkiye’nin konuştuğu Survivor ve MasterChef yemek yarışmaları var.

Acun Ilıcalı daha sonra kendi yatırımını yaparak tv8 kanalını satın aldı ve sadece eğlence odaklı bir kanal yapacağı hayalini de gerçekleştirmiş oldu.

Acun Ilıcalı her dönem özel hayatıyla da konuşuldu. Kanal D, Show TV, Star TV ve Shop90 gibi kanallarda geçmişte çalışmış olan Acun Ilıcalı Acun Medya’yı kurdu tv8’den sonra tv8,5’u satın aldı. Exxen platformunu da kurdu.

Acun Ilıcalı şu sıralar özel hayatıyla da gündmeden düşmüyor. Ilılcaı’nın eski eşleri de merak konusu oldu. Eski eşlerini görenler ise hayrete düştü.

Şuanda 53 yaşında olan Acun Ilıcalı ilk evliliğini 1989 yılında Seda Başbuğ ile gerçekleştirdi. Seda Başbuğ ile evliliğini 1993 yılına kadar sürdüren Acun Ilıcalı, bu evliliğinden Banu isimli bir kız çocuğuna sahip oldu. İlk evliliğini noktaladıktan sonra ikinci kez nikah masasına Zeynep Yılmaz ile oturan Acun Ilıcalı, 2003 yılında bir kez daha evlendi.

Bu evliliğinden iki kız çocuğu sahibi olan Acun Ilıcalı, kızlarına Leyla ve Yasemin adını verdi. Bu evliliğini 2016 yılında bitiren Acun Ilıcalı, 2017 yılında ise, Şeyma Subaşı ile nikah masasına oturdu. Bu evliliğinden Melisa isimli bir kız çocuğu olan Acun Ilıcalı’nın bu evliliği ise, 2018 yılında anlaşmalı bir şekilde bitti. Öte yandan Acun Ilıcalı şimdilerde Ayça Çağla Altunkaya ile sevgili.