Aydın'da pamuk tarlasının içerisine 25 tanesi saklanmıştı. Bir anda her taraftan fırladılar. Ekipler tepelerine bindi

Aydın'da pamuk tarlasına saklandığı tespit edilen 25 düzensiz göçmen yakalandı. Ekipler, organizatör olduğundan şüphelenilen bir şahsı ise gözaltına aldı.

Aydın'da pamuk tarlasının içerisine 25 tanesi saklanmıştı. Bir anda her taraftan fırladılar. Ekipler tepelerine bindi

Jandarma ekipleri tarafından düzensiz göçmenlere yönelik operasyonlar devam ediyor. Son olarak Aydın'da ilginç bir olay meydana geldi. 

ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR 

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretine yönelik koordineli çalışmalarına devam ediyor.

Aydın'da pamuk tarlasının içerisine 25 tanesi saklanmıştı. Bir anda her taraftan fırladılar. Ekipler tepelerine bindi - Resim : 1

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Tuzburgazı Mahallesi’nde pamuk tarlasına gizlenmiş vaziyette 25 düzensiz göçmen yakalandı. Yapılan detaylı araştırma sonucu olayın planlayıcı ve organizatörü olduğu tespit edilen D.P isimli şüpheli şahıs yakalandı. Kimlik bilgileri tespit edilen diğer şüphelilerin yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Yakalanan düzensiz göçmenler adli ve idari işlemlerinin ardından Aydın Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi. Şüpheli şahıs hakkında adli işlemlerin devam ettiği öğrenildi.