Aylardır konuşuluyordu... Wanda Nara ilk kez hastalığını açıkladı!

Galatasaray'da forma giyen Arjantinli yıldız Mauro İcardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'nın hastalığı yaz aylarından beri konuşuluyordu. Wanda Nara, ilk kez hastalığı ile ilgili net bir açıklamada bulundu.

Aylardır konuşuluyordu... Wanda Nara ilk kez hastalığını açıkladı!

Galatasaray'ın yıldız forveti Maruo İcardi'nin eşi Wanda Nara'nın hastalığı ilk olarak geçtiğimiz aylarda transfer sezonunda gündeme gelmişti. İcardi'nin transferi geç açıklanmış, sebebinin ise eşi Nara'nın hastalığı olduğu ileri sürülmüştü.

İcardi ve ailesinin iddialar karşısında sessizliğe büründüğü o dönemde, Arjantinli bir gazeteci Wanda Nara'nın lösemi hastası olduğunu ileri sürmüştü.

"LÖSEMİYİM"

Wanda Nara hastalığa hakkında ilk kez net bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla lösemi olduğunu kaydeden Wanda, "Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

"ŞİKAYET ETMEMEYE KARAR VERDİM"

Hastalığı hakkında ilk haberi yapan Arjantinli gazeteci hakkında da konuşan Wanda Nara, "Her hafta Fundaleu'dan doktorum Dr. Miguel Pavlovsky'ye gönderilen testlerim var. Ayrıca hastalığın seyrine göre değişen bir tedavi görüyorum. Her hafta sonuçları almaya gittiğimde nefesim kesiliyor. Bu hassas bir konu özel kalmasını tercih ederdim ama anlıyorum. Lanata'yı şikayet etmemeye karar verdim. O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi." ifadelerini kullandı.