Ayrılma talebini iletmişti! Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu gidiyor! O takımla görüşmeler başladı

Beşiktaş’ın Faslı stoperi Romain Saiss takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Nottingham Forest ve Beşiktaş yetkilileri bir kez daha transfer için görüşmelere başladı.

Ayrılma talebini iletmişti! Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu gidiyor! O takımla görüşmeler başladı

Beşiktaş’ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Romain Saiss, yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle formasından birçok maçta uzak kaldı. Özellikle Dünya Kupası yarı finalinde Fas- Fransa maçında oynamaması istenen futbolcu, buna rağmen maça çıkmış ve sakatlık süresi uzamıştı.

Ayrılma talebini iletmişti! Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu gidiyor! O takımla görüşmeler başladı - Resim : 1

AYRILIK TALEBİNİ İLETTİ 

Devre arası transfer dönemine İngiliz ekibi Nottingham Forest’in teklif yaptığı futbolcunun transferi sona anda gerçekleşmemiş ve takımda kalmıştı. Sezonunun tamamlanmasının ardından takımdan ayrılmak isteyen futbolcu, bu talebini Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’ya iletti.

Siyah beyazlılar, beklentiyi karşılayan bir teklif gelmesi durumunda futbolcunun transferine onay verecek, aksi bir durumda Saiss takımda kalacak.

Ayrılma talebini iletmişti! Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu gidiyor! O takımla görüşmeler başladı - Resim : 2

GÖRÜŞMELER BAŞLADI 

Öte yandan futbolcuyu transfer etmek isteyen Nottingham Forest, Beşiktaşlı yetkililerle bir kez daha Saiss için temasa geçti.  

Beşiktaş formasıyla bu sezon 26 maça çıkan 33 yaşındaki futbolcu 1 gol attı, 2 asist yaptı.