Kenan İmirzalıoğlu kızının adını Sinem Kobal’sız açıklamak istemedi

Baba olmak için gün sayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızının adını neden Sinem Kobal’sız açıklamak istemedi?

Kenan İmirzalıoğlu, Levent’te bir kuaför salonu çıkışı magazin hattı kamerasına takıldı. İmirzalıoğlu, doğum için gün sayan eşi Sinem Kobal’la kızlarına verecekleri ismi belirlediklerini açıkladı. Ancak ünlü oyuncu kızının adını eşi Sinem Kobal’ın duyurmasını istedi. Kenan İmirzalıoğlu ısrarlara rağmen ser verip sır vermedi.

Cem Yılmaz, İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının yeni sezon açılışına damgasını vurmuştu. Ünlü komedyen telefonla joker hakkını kullanan doktoru Ali Şehirlioğlu’na yardımcı olmuştu.

Ünlü oyuncu son olarak “Alef” adlı polisiye dizide başrol oynamıştı. İmirzalıoğlu’na Acun Ilıcalı’nın yeni bir dijital platform kurduğu hatırlatıldı. Kenan İmirzalıoğlu’na kızıyla ilgili reklam filmi teklifi alıp almadığı da soruldu.

Kenan İmirzalıoğlu’nun annesi Yıldız İmirzalıoğlu, Ankara’daki evinin bahçesinde yetiştirdiği sebzelerle hazırladığı konserveleri bir süredir hamile gelini Sinem Kobal’a gönderdiği öğrenildi.

Öte yandan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin kızlarına “Yakut kırmızısı” anlamına gelen Lalin ismini verdikleri ortaya çıktı.