Bahar Candan Ebru Gündeş'e seslendi: Hastalıklı ruh yapısı var, benim elimi yaktı

Bahar Candan, Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile bir dönem aşk yaşadığını ve tehlikeli biri olduğunu söyleyerek, Gündeş'i uyardı.

Bahar Candan Ebru Gündeş'e seslendi: Hastalıklı ruh yapısı var, benim elimi yaktı

47 yaşındaki Ebru Gündeş'in adı geçtiğimiz günlerde aşk dedikodularına karışmıştı. Ebru Gündeş'in kendisinden 19 yaş küçük Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Konu ile ilgili açıklama yapmayan Gündeş'in 19 yaş küçük sevgilisiyle fotoğrafı ortaya çıkmıştı. 2021 yılında 11 yıllık evliliğini bitiren Gündeş, iddialara hala bir yanıt vermedi.

"Mumun sıcak sıvısını elime döktü"

Ebru Gündeş'in aşk iddialarından sonra Bahar Candan sosyal medya hesabından olay yaratacak bir paylaşım yaptı. Candan paylaşımında, Gündeş'in yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw ile bir dönem aşk yaşadığını ve Iraklı iş insanının şöhret avcısı olduğunu söyledi. Candan, Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'ın hastalıklı bir ruh yapısına sahip olduğunu söyleyerek Ebru Gündeş'i uyardı. Bahar Candan, "Bir keresinde elimin üstüne yanan mumun sıcak sıvısını dökmüştü" dedi. İşte, Bahar Candan'ın paylaşımı;

Bahar Candan Ebru Gündeş'e seslendi: Hastalıklı ruh yapısı var, benim elimi yaktı - Resim : 1