Bakan Göktaş şehit oğluna doğum gününde imzalı forma hediye etti: Onların emanetlerine her zaman sahip çıkacağız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2016'da Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman'ın oğlu Ata Alp Kocaman'ın doğum günün kutları. Ata Alp'e tuttuğu takımın imzalı formasını hediye eden Göktaş; "Onların bize bıraktıkları emanetlerine her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

Bakan Göktaş şehit oğluna doğum gününde imzalı forma hediye etti: Onların emanetlerine her zaman sahip çıkacağız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit Yüzbaşı Alper Kocaman'ın oğlu Ata Alp Kocaman'a doğum günü sürprizi yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Göktaş, 2016'da Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Kocaman'ın oğlu Ata Alp Kocaman'a Galatasaraylı futbolcular tarafından imzalanan forma hediye etti.

Bakan Göktaş şehit oğluna doğum gününde imzalı forma hediye etti: Onların emanetlerine her zaman sahip çıkacağız - Resim : 1Ata Alp'e yeni yaşının mutluluk ve başarı getirmesi dileğinde bulunan Göktaş, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor, her fırsatta ziyaret ediyoruz. Onların bize bıraktıkları emanetlerine her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Bakan Göktaş şehit oğluna doğum gününde imzalı forma hediye etti: Onların emanetlerine her zaman sahip çıkacağız - Resim : 2