Tüm Türkiye'den 'Ayda' mesajları!

Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 4 yaşındaki Ayda için tüm Türkiye'den mesajlar yağıyor. Bakanlardan Ayla mesajları...

Tüm Türkiye'den 'Ayda' mesajları!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 4 yaşındaki Ayda tüm Türkiye'yi duygulandırdı. Bakanlardan Ayla için mesajlar gelmeye devam ediyor. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ayla'nın ambulans görüntülerini paylaşarak,  "Ayda Gezgin. 3 yaşındayım. Ve 91 saat sonra tekrar aramızda!" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli,  "Hoş geldin Ayda. Şükürler olsun" mesajı paylaştı. 

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "İzmir'den çok güzel bir haber daha! İdil, Elif şimdi de Ayda yavrumuz kurtuldu. Bir gülümsemenin dünyalara bedel olduğunu bir kez daha gördük. Rabb'ime sonsuz şükürler olsun. Yorulmak nedir bilmeden muhteşem bir gayretle çalışan kurtarma ekiplerimizi kutluyorum" dedi.

Emine Erdoğan: "91 saat sonra Ayda kızımıza canlı olarak ulaşılmasının büyük sevincini yaşıyorum. Alıp vereceğin nefes çok olsun sevgili kızım. Hepimizi ağlattın! Son ana kadar hiçbir candan vazgeçmeyen tüm arama kurtarma çalışanları sağolun, varolun!"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan Ayda Gezgin için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güzeller güzeli Ayda hayata tutundu. Hikmetinden sual olunmaz, şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: 91 saattir durmadan, usanmadan, ilk andaki gayretleriyle çalışan arama kurtarma ekiplerimiz umutları sevince dönüştürmeye devam ediyor. Güzeller güzeli Ayda hayata tutundu. Hikmetinden sual olunmaz, şükürler olsun.

İletişim Başkanı Altun: Hep birlikte kocaman bir umuda sımsıkı sarılıyoruz. Bugün de yüreklerimiz, 91 saat sonra kurtarılan 4 yaşındaki Ayda kızımızın müjdesiyle ısındı. Kurtarma ekiplerimiz büyük bir inançla tarih yazıyorlar. Allah’ım sana şükürler olsun.