Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesirspor'u yüzüstü bıraktı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, başkanlığa adaylığını koyarken Balıkesirspor'a destek sözü vermişti. Ancak beklenen destek gelmezken Balıkesirspor maddi zorluklarla boğuşuyor.

Yücel Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkanlığına adayken Balıkersipor'u ziyaret etmiş ve "Bir Belediye Başkanı Balıkesirspor'a ancak destek olur, sizlere destek olmaya geldik" demişti.

Ancak o destek gelmedi. Maddi açıdan zor günler yaşayan Balıkesirspor, Yücel Yılmaz tarafından yüzüstü bırakıldı.

Başkan Yılmaz verdiği sözleri unuturken, TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor futbolcuların parasını ödeyemez hale geldi.

Futbolcular bu duruma tepki gösterirken takımın as oyuncularından Foxi Kethewoama, kampa katılmadı. Doğa İşeri ise kampı terketti. Doğa'yı diğer futbolcular izledi. Okan Alkan, Furkan Çil, Oğuzhan Çapar ve Atilla Özmen, kulüple olan sözleşmelerini feshedeceklerini duyurdu ve futbolcular Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Geride kalan futbolcular ile teknik ekip, Yukatel Denizlispor ile oynanacak hazırlık maçına çıkmayacaklarını bildirince maç da iptal edildi.

Arka arkaya gelen bu kötü haberlerin ardından takımın 12 Ocak'a kadar sürecek kampı da sonlandırıldı.

Balıkesirspor'a verdiği sözleri unuttu, Eskişehirspor'a sponsor oldu

Balıkesirspor bunca zorlukla boğuşurken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise Eskişehirspor'a sponsor oldu, Kırmızı-Siyahlı ekibe 1 milyon lira destek verdi.

Yücel Yılmaz'ın kurucusu olduğu YDS Academy Dil Eğitim Kurumu Eskişehirspor'a sponsor olurken Balıkesirliler verilip de tutulmayan sözlerin şaşkınlığını yaşıyor.

Seçim zamanı boynunda Balıkesirspor atkısıyla bilbordları donatan Başkan Yılmaz'a tepki gösteren Balıkesirspor taraftarları büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Daha birkaç ay önce Yücel Yılmaz, "Seçim zamanı Balıkesirspor ile ilgilenen, siyaset yapmak isteyen insanlar bu konu üzerinde günü geldiği zaman Balıkesirspor’u değerlendirmeye çalışıyorlar. Biz her zaman Balıkesirspor’un arkasındayız. Maddi manevi desteklerimizle her zaman yanındayız" demişti.