Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Muğla, Aydın... Size çok çok çok hayati bir uyarı yapıldı. Özellikle bir grup için tehlike büyük

Balıkesir’in Erdek ilçesinde ve Kapıdağ yarım adası çevresindeki kıyılarda çok sayıda pusula denizanası görüntülendi. Pusula deniz analarının hipertansiyon hastalarını büyük ölçüde tehdit etmesi nedeniyle görülebilecek olası yerler olan Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Muğla, Aydın'da yaşayan vatandaşlarımıza yaz ayları öncesinde önemli bir uyarıda bulunuldu.

Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Muğla, Aydın... Size çok çok çok hayati bir uyarı yapıldı. Özellikle bir grup için tehlike büyük

Türkiye'de havaların ısınmasıyla birlikte çok sayıda vatandaşımız sahillere akın edecek. Sahillerde şimdilerde bizi bekleyen tehlikeler arasında pusula denizanaları yer alıyor. Balıkesir  Erdek ilçesinde ve Kapıdağ yarım adası çevresinde çok sayıda pusula denizanası görüntülendi. 

Özellikle kahve rengi olan pusula deniz anasının boyu 2.5 metreyi bulmaktadır ve hipertansiyon hastalarını tehdit etmektedir. Uzun kollarında kendisini savunmak ve avladığı balıkları paralize etmek için bulunan salgıları vardır. 

Bu nedenle hipertansiyon hastalarını büyük ölçüde tehdit etmesi nedeniyle görülebilecek olası yerler olan Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Muğla, Aydın'da yaşayan vatandaşlarımıza yaz ayları öncesinde önemli bir uyarıda bulunuldu.