Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. Bölüm full izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm tek parça izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. Bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe başarılı oyuncuların bulunduğu Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 21 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. bölüm

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. Bölüm full izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm tek parça izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 6. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Kullancılar, "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. Bölüm izle, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm tek parça izle" gibi aramalar yapmaya başladı. İşte başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Pelin Akil'in paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 6. bölüm tek parça linki…

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. Bölüm full izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm tek parça izle - Resim : 1

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 5. Bölümde ne oldu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 5. Bölümde ; Baba Oruç ve Isabel güçlerini birleştirerek, Müslümanlara göz açtırmayan örgüt Unita’nın zulmünü bitirmek için harekete geçerler. 
Isabel’in adalet duygusu ağır basıp, İskenderiye’den Selanik’e gidecek olan ticaret gemisini Cafer’in elinden alıp Baba Oruç’a vermişti. Bu durum Cafer’in tüm planlarını altüst etmiş, arzuladığı zenginliği bir bakıma adeta suya düşürmüştü. Cafer’in Baba Oruç’a olan kini bu olayla daha da artmış, intikam için Baba Oruç’un gemisini sabote etme kararı almıştı. Bu suikast girişimini son anda fark eden Baba Oruç ve İlyas, Cafer’in adamlarıyla kıyasıya bir mücadeleye girmişlerdi. 

Diğer tarafta ise Midilli’den İskenderiye’ye yelken açan Hızır, Niko, İshak ve Hamza’nın içinde olduğu gemi Radko ve askerlerinin olduğu savaş gemisi tarafından saldırıya uğramıştı. Fakat Hızır Reis’in zeka dolu ve bir o kadar da cesaret isteyen planı işe yaramış ve Radko’nun gemisini püskürtmeyi başarmışlardı. Ancak Pietro’dan kesin emir almış olan korkusuz savaşçı Radko da peşlerini bırakmamaya kararlıdır. 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. Bölüm izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Tüm bu hadiseler deryalarda yaşanırken, Baba Oruç’un öldüğünü düşündüğü Antuan, Pietro’nun gayretleri sonucunda eski sağlığına kavuşmuştu. Öte yandan Despina’nın karnındaki çocuk onu günbegün ölüme götürmektedir. Lakin o bu duruma Baba Oruç’u sevdiği için katlanıyordur. Babası Yorgo ve Oruç’un ailesine fitne saçmak isteyen Asiye’nin öğütleri kafasını karıştırıyordur. 

 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin konusu nedir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi; Osmanlı Devleti'nin deniz aşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atmayı başaran, Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryası olan Hayreddin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Oruç Reis'in en büyük destekçisi, kardeşi Barbaros Hayreddin Paşa oldu.

Barbaros Hayreddin Paşa'nın asıl adı Hızır Reis'tir. Ona ''dinin hayırlısı'' anlamına gelen Hayreddin adını, Osmanlı Devleti'ne yaptığı hizmetlerden dolayı Padişah Yavuz Sultan Selim verdi. Barbaros ismi ise, aslında ağabeyi Oruç Reis'e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi de, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ''sakal''; rossa ise ''kızıl'' anlamına gelmektedir.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Engin Altan Düzyatan
  • Ulaş Tuna Astepe
  • Yiğit Özşener
  • Yetkin Dikinciler
  • Pelin Akil Altan
  • Caner Topçu
  • İsmail Filiz
  • Gülcan Arslan
  • Devrim Evin
  • Melis Babadağ
  • Bahadır Yenişehirlioğlu