Barcelona, ter Stegen’in sözleşmesini uzattı! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı

İspanya La Liga devi Barcelona, Alman kalecisi Marc-Andre ter Stegen’in sözleşmesini uzattı. 31 yaşındaki kaleci, 5 yıllık yeni sözleşmeye imzayı attı. Futbolcunun serbest kalma bedeli ise 500 milyon euro olarak belirlendi.

Barcelona, ter Stegen’in sözleşmesini uzattı! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı

Katalan ekibi Barcelona’nın 2014-15 sezonu başında Almanya Bundesliga ekibi Mönchengladbach'tan 12 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı Marc-Andre ter Stegen, takımıyla sözleşme uzattı.

SERBEST KALMA BEDELİ BELLİ OLDU

Barcelona Kulübü’nden yapılan açıklamada Alman kalecinin sözleşmesini 5 yıl uzatıldığı kaydedildi. Öte yandan futbolcunun serbest kalma bedeli ise 500 milyon euro olarak belirlendi.

TARİHE GEÇEBİLİR

Sözleşmesi 2028'e kadar uzatılan ter Stegen, Barcelona formasıyla 379 maça çıktı. Alman kaleci sözleşmesi süresinin bitimine kadar İspanyol devinde kalırsa Zubizarreta 410, ve Víctor Valdés’in 535 maçta forma giyme rekorunu egale edebilir.

Barcelona, ter Stegen’in sözleşmesini uzattı! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı - Resim : 1

TER STEGEN'İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 35 milyon euro olarak gösterilen Alman file bekçisi, Barcelona formasıyla çıktığı 379 maçta 368 gol yedi, 159 maçta ise kalesini gole kapattı.