Barış Arduç ile Gupse Özay'ın bebek sevinci

Barış Arduç ile Gupse Özay'ın bebek sevinci.

İki yıl önce Çeşme’de nikah masasına oturan Gupse Özay ile Barış Arduç çifti geçen hafta Altunizade’deki özel bir hastanede bebeklerini kucaklarına aldı. Özay daha önce “Eltilerin Savaşı” filminde çektiği sahneyi gerçek hayatta da yaşadı.

Barış Arduç geçen sezon “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisindeki eski partneri Fahriye Evcen’le verdiği bir röportajda bebek sahibi olmak istediklerini açıklamıştı. Aradan 9 ay geçti. Yakışıklı oyuncunun tıpkı kariyerinin dönüm noktasını yaşadığı “Kiralık Aşk” dizisindeki gibi bir kız çocuğu oldu.

Geçen pazar Barış Arduç ve Gupse Özay kızlarıyla ilk paylaşımlarını yaptı. Çift bebeklerine “Jan Asya” adını verdiklerini açıkladı. Çerkes asıllı olan Gupse Özay’ın koyduğu Jan adı Çerkesçe atak, çevik, becerikli, soylu bir aileden gelen anlamlarını taşıyor. Asya ise Arapçada şifa veren, tedavi eden, Yunancada güneşin doğduğu yer, Türk Dil Kurumu sözlüğünde ise dünyanın beş kıtasından en büyük ve en kalabalık olanı anlamına geliyor. Geçen pazar hastaneden ayrılan çiftten Gupse Özay bebeğiyle ilgili yayınladığı ilk fotoğrafın altına “Hoş geldin Jan Asya Arduç… arayan soran herkese çok teşekkürler” notunu düştü.