Barış Murat Yağcı: Survivor'da bizim zamanımızdaki zorluklar yok

“Survivor” yarışmasının ardından Nisa Bölükbaşı’yla yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Barış Murat Yağcı, evlilik sorularına ne yanıt verdi?

Survivor” yarışmasının ardından Nisa Bölükbaşı’yla yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Barış Murat Yağcı, Maçka’da bir otelin spor salonu çıkışı görüntülendi. Yağcı, aynı otelde Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın evleneceğini öğrenince ünlü çifte mutluluklar diledi. Barış Murat Yağcı’ya “Sizden de yakın zamanda bir evlilik gelir mi?” diye soruldu. Survivor’ın yeni bölümlerini izlediğini söyleyen Yağcı, favori yarışmacılarını açıkladı.

Barış Murat Yağcı, ilerleyen saatlerde Sinan Akçıl’ın “Mr. and Miss. Akçıl” notuyla paylaştığı düğün fotoğraflarının altına gülme emojisiyle “Darısı başıma” yazdı. Akçıl Da Yağcı’ya gülme emojisi mesajıyla karşılık verdi.

Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı’nın bir dövmesinden rahatsız olmuş “Bunu sildirmeden benimle evlenemezsin” demişti. Çektiği bir YouTube videosunda taş kağıt makas oyunu oynayan Yağcı’nın, kaybedince köpek taklidi yaptığı görüntüleri de çok konuşulmuştu.