Barış Yarkadaş'tan CHP kulisi: Belediye başkanlığı için 600’e yakın yerde aday başvurusu yapılmamış

tv100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında Barış Yarkadaş, CHP kulisini paylaştı. Yarkadaş, "Şu ana kadar CHP’ye belediye başkanlığı için 1380’e yakın aday başvurmuş belediye başkanlığı için yalnız 600’e yakın yerde henüz aday başvurusu yapılmamış." ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İletişimci ve Yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nda (GİK) CHP'nin yerel seçimlerde iş birliği teklifini oy çoğunluğuyla reddetme kararı ve yerel seçim konusu programda konuşuldu.

Barış Yarkadaş'ın açıklamaları şöyle:

"Şu ana kadar CHP’ye belediye başkanlığı için 1380’e yakın aday başvurmuş belediye başkanlığı için yalnız 600’e yakın yerde henüz aday başvurusu yapılmamış. Belediye başkan adaylarının nasıl belirleneceğine ilişkin hala bir kafa karışıklığı var. 659 seçim çevresinde eğilim yoklaması yapılması yönünde bir hava var."