Feryadıyla yürekleri dağlamıştı! O anne konuştu: "Allah'ım benim canımı al da oğlum yaşasın"

Bartın'da meydana gelen maden patlamasının ardından yapılan röportajlar sırada feryadıyla yürek dağlayan endişeli anne konuştu. Oğlunu bekleyen anne "Allah'ım benim canımı al da oğlum yaşasın" diyerek ağladı.

Bartın'da 18.00 civarı meydana gelen maden patlamasının ardından 28 kişi hayatını kaybetti. Kurtarma çalışmaları devam ederken, maden içilerinin aileleri de yürekleri ağzında bekliyor. Dün canlı yayına yansıyan görüntülerde bir anne feryadıyla yürek dağlamıştı. O anne konuştu, bu kez de sözleriyle herkesi üzdü. 

"1 yaşında çocuğu var"

Burada içerideki oğlundan haber almak için bekleyen bir annenin feryatları ise yürek yaktı. Mikrofon uzatılan Nebile Anne, 30 yaşındaki oğlu Mehmet Bulut'u beklediğini söyleyip şöyle devam etti: "Oğlum Mehmet Bulut'u bekliyorum. Oğlum duy sesimi Mehmet'im duy beni. Oğlum evlat acısına dayanamam ben. Allah'ım benim canımı al da oğlum yaşasın. 1 yaşında çocuğu var, doğum gününü görecekti daha. 2 yıldır burada çalışıyor. Arkadaşlarından da çok memnundu. Belki saklanmıştır bir yerlerden çıkar diye umut ediyorum ama yok... Allah'ım ben ne yaparım? Oğlum aradı 'Akşam sana geleceğim' dedi. Gelemedi. Çok zor çok... Artık umut yok herhalde..."