Baş Belası 13. Bölüm full izle (Final)

ATV ekranlarının sevilen dizisi Baş Belası’nın 13.bölümü yayınlandı. Baş Belası dizisi son bölümünde: . Aynalı Katil, Şahin'e yıllarca peşinden koştuğu, kız kardeşini ondan koparan Bey'i sunar. İşte 10 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Baş Belası 13. Bölüm…

Baş Belası 13. Bölüm full izle (Final)

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in başrolünü paylaştığı sevilen dizi Baş Belası’nın 13.bölümü yayınlandı. 10 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Baş Belası 13.bölümde; Aynalı cinayetler devam etmektedir. Katilin mesajlarının Şahin'i hedef aldığını düşünen İpek, olayın altında yatan sebebi bulmaya çalışırken katil Şahin'le iletişim kurar. Ekibe ve İpek'e haber vermeden katille buluşmaya giden Şahin içindeki karanlıkla sınanacağı bir sahnenin ortasında bulur kendini. Aynalı Katil, Şahin'e yıllarca peşinden koştuğu, kız kardeşini ondan koparan Bey'i sunar. Şahin, Bey'le birlikte Aynalı Katil'in elinde tutsakken İpek ve ekibi Şahin'i bulmak için canla başla uğraşmaktadır. İpek sonunda katilin kimliğini tespit ettiğinde bu sefer onu zorlu bir sınav beklemektedir. İşte Baş Belası yeni bölüm tek parça linki…

Baş Belası 12.Bölümde ne olmuştu?

Şebeke'nin çökertilmesinin ve suçluların yakalanmasının ardından rahat bir nefes almayı düşünen İpek ve Şahin'i zor bir cinayet vakası beklemektedir. Elde edilen ipuçları bir seri katille karşı karşıya oldukları izlenimini vermektedir. İkili bu vakayla uğraşırken, organize şube bir sorgulama için İpek'ten yardım ister. İpek'i çağıran Şahin'in akademiden eski arkadaşı çok da hoşlanmadığı baş komiser Aytuğ'dur. Çapkınlığıyla tanınan Aytuğ'un İpek'le yakınlaşma çabası Şahin'i kıskandırır. Diğer taraftan son videosuyla sosyal medyada olay yaratan Nazlı, gelen olumsuz bir yorumun peşine düşer. Bu konuda Yener'den yardım alacaktır. Ancak işler beklediği gibi gitmez ve kendini karakolda bulur. Diğer yanda aşklarını gizlilikle yaşayan Nermin ve Doruk, Mehmet tarafından görülürler. Doruk'u yanına çağıran Mehmet onu bir seçime zorlar.

Baş Belası 13. Bölüm full izle (Final) - Resim : 2

Baş Belası 13. Bölüm izle

Baş Belası 13. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Baş Belası dizisi konusu nedir?

İrem Helvacıoğlu, Baş Belası'nda çocuğunun babası bir cinayete karıştıktan sonra ortalıktan kaybolan ve bir psikolog olan İpek karakterine hayat verecek.
Dizide Seçkin Özdemir ise cinayet büro başkomiseri Şahin'i canlandıracak. Baş Belası, emniyette cinayet büroda işe başlayan İpek ile tamamen zıt karakterdeki İbaş komiser Şahin'in eğlenceli ve heyecanlı hikayesini anlatacak.

Baş Belası dizisi oyuncuları kimdir?

  • İrem Helvacıoğlu
  • Seçkin Özdemir
  • Dilara Aksüyek
  • Bülent Düzgünoğlu
  • Neşe Baykent
  • Taner Rumeli
  • Yılmaz Kunt
  • Buçe Buse Kahraman
  • Ali Mert Yavuzcan
  • Ergül Miray Şahin
  • Özgür Cem Tuğluk