Başkan kötü haberi ilk kez açıkladı! FIFA’dan Süper Lig ekibine ceza: Transfer yasağı gelebilir!

Trendyol Süper Lig’in yeni ekibi Samsunspor’a FIFA’dan ceza geldi. Bu konuda açıklama yapan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Novikovas davasından dolayı FIFA bize ceza verdi. Haklı olan biziz. Davayı CAS’a taşıdık. Kazanırsak yasak olmayacak. Yasak gelebilir” dedi.

Başkan kötü haberi ilk kez açıkladı! FIFA’dan Süper Lig ekibine ceza: Transfer yasağı gelebilir!

Trendyol Süper Lig’in yeni ekibi Samsunspor’a FIFA’dan ceza geldi. Samsunspor Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, Haber Global’e yaptığı açıklamada, Novikovas transferinden dolayı FIFA’nın kulübe ceza verdiğini açıkladı.

Başkan kötü haberi ilk kez açıkladı! FIFA’dan Süper Lig ekibine ceza: Transfer yasağı gelebilir! - Resim : 1

"İKİ DÖNEM YASAK GELSİN NE OLACAK?"

Yüksel Yıldırım bu konuda şunları söyledi:

"Novikovas davasından dolayı FIFA bize ceza verdi. Haklı olan biziz. Davayı CAS’a taşıdık. Kazanırsak yasak olmayacak. Yasak gelebilir. İki dönem bana yasak gelsin ya, ne olacak? Zaten ben 2-3 yıllık kontratlara imza atıyorum, iyi bir kadro kuruyorum. Gerekeni yaptık, bu kurduğum kadro beni 2-3 yıl götürür."

Başkan kötü haberi ilk kez açıkladı! FIFA’dan Süper Lig ekibine ceza: Transfer yasağı gelebilir! - Resim : 2

"SAMSUN'A YAKIŞIR BİR STAT YAPABİLİRİM"

Samsunspor’a stadyum yapabileceğini dile getiren Yıldırım, "Samsun’un bir numaralı markası Samsunspor. Stadın son durumunu görünce, sel felaketinde yaşananları görünce çok üzüldüm. Samsun’a yakışır bir stat yapabilirim. İlk defa söylüyorum bunu. Pazar günü içim acıdı" şeklinde konuştu.