Batman’da sağanak yağışlar bir aileyi yıktı! Kerpiç ev çöktü: 3 kişi hayatını kaybetti

Batman’da etkili olan sağanak yağışlardan dolayı müstakil kerpiç bir ev çöktü. Evin çökmesi sonucu nine ve 3 çocuk kayboldu. Daha sonra yapılan aramalarda evin 800 metre ilerisinde kayıp 2 çocuğun cesetleri bulundu. Çocukların ninesi Lalihan Güner ise sudan çıkarıldıktan hemen sonra hayatını kaybetti. Kaybolan çocuğu arama çalışmaları ise devam ediyor.

Batman’da etkili olan sağanak yağışlardan dolayı Batman’ın Seyitler Mahallesi’nde bulunan müstakil kerpiç bir ev çöktü. Evin çökmesi sonucu nine ve 3 çocuk kayboldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Dün akşam vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan kadına ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, Güner'in öldüğünü belirledi.

Batman’da sağanak yağışlar bir aileyi yıktı! Kerpiç ev çöktü: 3 kişi hayatını kaybetti - Resim : 1

Lalihan Güner'in (54) cesedi, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kayıp Asenat Güner (1) ve İsrafil Güner’in (5) cansız bedenine evlerinin yaklaşık 800 metre ilerisinde ulaşıldı. Kayıp Birgül Günel’i (9) arama çalışmaları devam ediyor.

Batman’da sağanak yağışlar bir aileyi yıktı! Kerpiç ev çöktü: 3 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

Öte yandan, sağanak nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerin sel sularından etkilendi.

SELDE ÖLEN KADININ CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden Lalihan Güner'in cenazesi, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Güner'in cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Batman’da sağanak yağışlar bir aileyi yıktı! Kerpiç ev çöktü: 3 kişi hayatını kaybetti - Resim : 3

Cenazeye, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ile AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu da katıldı. Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu, Güner ailesi fertlerine başsağlığı diledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Lalihan Güner'in eşi Muhyettin Güner ile telefonda görüşerek, başsağlığı diledi.