İstanbul ışıksız kalacak! Mumlarınızı hazırlayın! 26 Ağustos elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler?

26 Ağustos 2022 elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanıyor. İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler? BEDAŞ, AYEDAŞ elektrik kesintisi olan ilçeleri tek tek açıkladı. İşte, 26 Ağustos 2022 elektrik kesintisi...

İstanbul ışıksız kalacak! Mumlarınızı hazırlayın! 26 Ağustos elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler?

23 Ağustos 2022 elektrikler ne zaman gelecek? sorusuna İstanbullu vatandaşlar yanıt arıyor. BEDAŞ, AYEDAŞ İstanbul'un birçok ilçesinde arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Bunun üzerine İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler? sorusu gündeme geldi.

İstanbul ışıksız kalacak! Mumlarınızı hazırlayın! 26 Ağustos elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler? - Resim : 1

İstanbullu vatandaşlara uyarı, AYEDAŞ ile BEDAŞ'tan geldi. 26 Ağustos Cuma günü bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak. İstanbul elektrik tedarik şirketlerinden AYEDAŞ, Anadolu yakası elektrik tedarik ve arıza işleriyle, BEDAŞ ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve arıza işleriyle ilgileniyor.

İstanbul ışıksız kalacak! Mumlarınızı hazırlayın! 26 Ağustos elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler? - Resim : 2

AYEDAŞ ve BEDAŞ, 26 Ağustos Cuma  günü hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacağını İstanbullu vatandaşlarla paylaştı.

26 Ağustos'ta İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler?

26 Ağustos elektrik kesintisini sorgulamak için AYEDAŞ ile BEDAŞ'ın resmi sayfasını ziyaret edebilirisiniz.

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGUMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİNİ SORGULAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ