Ünlü çiftten bebek açıklaması!

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy Bodrum tatilinin son gününde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sevilen çiftin bebek konusundaki açıklaması heyecanlandırdı.

Ünlü çiftten bebek açıklaması!

'Seksenler' dizisinde beraber rol alan oyuncu çift Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy Bodrum tatiline devam ediyor. Ünlü çifte aynı dizideki rol arkadaşları Burcu ve Efe Altındeprem kızları Zeyno ile eşlik etti.

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, aynı dizideki rol arkadaşları Burcu ve Efe Altındeprem kızları Zeyno ile Bodrum'da tatil yapıyor. Oyuncu çiftler geçtiğimiz gün Ortakent'teki Kefi Beach'te görüntülendi.

Denizde Zeyno ile oynayan ünlü oyuncuların eğlenceli anları objektiflerimize bu şekilde takıldı. Denizden çıkarken habercileri fark eden Ceyhun Fersoy Begüm Öner çifti, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti.Ceyhun Fersoy, "Bizim tatilimiz biraz koşturma gibi oldu. Ama Bodrum havası almak bile bir başka güzel geldi. İstanbul'da sosyal olamıyoruz ya. Bizde burada mesafeli sosyal olduk. Bugün de tatilin son günü" diyerek tatilin bittiğini söyledi.

Denizde arkadaşlarının kızları Zeyno ile oyunlar oynayan Begüm Öner'e "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu soruldu. Öner, "Kadınlar için çok zor. Bir zaman ayırmak gerekiyor. Öyle bir dönemimiz olmadı ama bundan sonra kısmet" diye yanıtladı.

Kaynak: Milliyet