Behzat Ç. ile ilgili son söz BluTV'den: Devam

Behzat Ç.'nin 4. sezonunu yayınlayan BluTV'nin yeni sezon için dizi ekibiyle anlaşma sağlayamadığı ve projenin durduğu yönündeki haberlere, BluTV CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ kısa bir açıklama yaparak noktayı koydu: "Sona erdiği yok"

Behzat Ç. ile ilgili son söz BluTV'den: Devam

Türk televizyon tarihine ismini kazıtan dizilerden Behzat Ç.'nin 4. sezonu internet platformu BluTV tarafından yayınlanmış, BluTV CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ, TV100'de katıldığı programda 5. sezon için de anlaşma yapacaklarını duyurmuştu. (Programı izlemek için tıklayınız...)

Dizide Behzat’ın ağabeyi Şevket’e hayat veren Ege Aydan'ın, Instagram hesabında yeni sezon ile ilgili bir soruya “Proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar” şeklinde yanıt vermesi, sonra da bu paylaşımını silmesi kafaları karıştırdı. Dizi ekibi ile BluTV'nin 5. sezon için anlaşamadığı yönündeki haber de hızla yayılarak, dizinin sevenlerini bir kez daha üzdü.

Konuyla ilgili son nokta ise yine BluTV cephesinden, Aydın Doğan Yalçındağ'dan geldi. Yalçındağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu haber yanlış, sona erdiği yok" mesajını paylaştı.

Yalçındağ'ın mesajı, Behzat Ç. hayranlarını yeni sezon için sevindirmeye yetti.