Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'le çok özel röportaj... Ünlü çift ne zaman ekrana dönüyor?

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç “Magazin Hattı”na konuştu. Evlilikleri örnek gösterilen ünlü çift, mutluluklarını neye borçlular, setlere ne zaman dönecekler?

Bergüzar Korel, Etiler’de bir fotoğrafçının önünde eşi Halit Ergenç’i beklerken “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Güzel oyuncu oğulları Ali Ve Han’ın kimlik işlemleriyle ilgilendiklerini anlatırken yanına Halit Ergenç geldi.

Geçen mart ayında oğlu Han’ı kucağına alan Bergüzar Korel, Halit Ergenç’le ormanda yürüyüş yaparak form tuttuğunu söyledi. Halit Ergenç örnek gösterilen mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı.

Başrolünü oynadığı “Babil” dizisi 20. bölümde final yapan ünlü aktör, yeni senaryolar okuduğunu anlattı. Son olarak “Kızlar ve Oğlanlar” adlı tiyatro oyununda rol alan Bergüzar Korel, pandemi devam ederken sete çıkmak istemediğini belirtti.

Ünlü çift korona virüs aşısı hakkındaki fikirlerini de dile getirdi. Bergüzar Korel korona virüsten çok korktuğunu ifade etti. Halit Ergenç “Babil” setinde çalışırken virüse karşı tüm önlemleri almaya özen gösterdiklerini vurguladı. Bergüzar Korel oğlu Ali’nin bebek bakımında kendilerine çok yardımcı olduğunu aktardı.