Bergüzer Korel'den doğuma sayılı günler kala baby shower partisi

Halit Ergenç'le üçüncü çocuğunu dünyaya getirmek için gün sayan Bergüzar Korel, baby shower partisi düzenledi. Heyecanı gün geçtikçe büyüyen ünlü oyuncu, beyaz elbisesi ile kamera karşısına geçti.

Bergüzer Korel'den doğuma sayılı günler kala baby shower partisi

2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, üçüncü çocuklarını kucaklarına almak için geri sayıma başladı. Ali ve Han adında iki oğlu olan çift, bu kez kız bebek bekliyor. 

 Ünlüler partiye akın etti

Heyecanları gün geçtikçe büyüyen ikiliden Korel, baby shower partisi düzenledi. Davete Esra Erol, Sema Ergenç ve İrem Kahyaoğlu gibi birçok ünlü isim katıldı.

Bergüzer Korel'den doğuma sayılı günler kala baby shower partisi - Resim : 2

Partide beyaz bir elbise giymeyi tercih ettiği görülen Korel (39), yakın arkadaşlarıyla objektif karşısına geçmeyi de ihmal etmedi.

Güzelliği göz kamaştırdı

Mutlu anında kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden ünlü oyuncu, o anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Kızı Leyla'yı kucağına almak için gün sayan 36 haftalık hamile Korel, birkaç gün önce henüz hastane çantasını hazırlamadığını ifade etmişti. Takipçileriyle dertleşen oyuncu; şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hala hastane çantası hazırlamamış, çocukların dolabını yerleştirmemiş ama bu sabah daha yüzünü yıkamadan 6:30 da uyanıp banyo dolabını düzenlemeye kalkan bir anne bırakalım şuraya... Onu da beceremedim. Her şeyi bir atasım geldi. Yine konsantre olamıyorum.

Aşırı beceriksiz ve üşengecim! İki adımda nefes nefese kalıyor her şeyi erteliyorum. En büyük motivasyonum yemek. Damar yolu açsanız karbonhidrat fırlar öyle söyleyeyim. Normal hayatımda ne yapıyorsam tersini yapıyorum. Umurumda mı? Sıfır..." Kaynak: CNNturk