Berk Oktay ve Seray Kaya’lı Bir Küçük Gün Işığı’nda işler değişiyor! İşte Bir Küçük Gün Işığı 18.bölüm izleme ekranı…

ATV ekranlarında her Pazartesi saat 20.00'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Seyirciler tarafından arama motorlarında aratılan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin son bölümünde neler olduğu merak konusu oldu. İşte Bir Küçük Gün Işığı 18.bölüm izleme linki…

Berk Oktay ve Seray Kaya’lı Bir Küçük Gün Işığı’nda işler değişiyor! İşte Bir Küçük Gün Işığı 18.bölüm izleme ekranı…

Sevilen dizinin başrollerinde Berk Oktay ve Seray Kaya yer alıyor. Sevenlerini adeta ekranlara kilitleyen dizinin yeni bölümünde Fırat, Elif ve Güneş'i konağa getirmesiyle işler değişecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
 
Elif'in peşinde hem Fırat hem de polis var

Elif, Fırat'ı korumak için Güneş'i kendi başına kaçırmaya karar verir. Fırat annesinden polisi bu işe karıştırmamasını ister. Elif'i bulmak için zamana ihtiyacı vardır. Ümran, Fırat'a iki gün müddet verir. Ancak Dila, abisiyle annesinin kendisini dışarıda bırakıp aralarında anlaşmalarına öfkelenir ve polisi arar. Artık Elif'in peşinde hem Fırat hem de polis vardır. Elif bir yandan iş bulup biraz para kazanmaya çalışırken bir yandan da saklanmaya çalışır. Sürekli yer değiştirirken çember daralır, yakalanması an meselesidir.

 

 

 Bir Küçük Gün Işığı izlemek için tıklayınız