Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat ilk yönetim kurulu üyesini açıkladı!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Hasan Arat, Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin’in yönetim kurulu listesinde yer alacağını açıkladı. Arat, "Finans dünyasının duayen isimlerinden, Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin yeni dönemde Beşiktaşımızın kurumsal ve finansal gelişimiyle ilgili önemli sorumluluklar üstlenecek" dedi.

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat ilk yönetim kurulu üyesini açıkladı!

Beşiktaş’ta 26 Kasım günü çoğunluk sağlanamazsa 3 Aralık günü yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkan adayları yönetim kurulunu açıklamaya başladı. Başkan adayı Hasan Arat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin’in yönetim kurulunda yer alacağını duyurdu.

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat ilk yönetim kurulu üyesini açıkladı! - Resim : 1
Hasan Arat

 

"BEŞİKTAŞIMIZIN KURUMSAL VE FİNANSAL GELİŞİMİYLE İLGİLİ SORUMLULUK ÜSTLENECEK"

Arat paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Beşiktaşlılar, Yönetimimizde yer alacak bir ismi bugün sizlerle paylaşmak istiyorum: Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Cüneyt Sezgin.

Finans dünyasının duayen isimlerinden, Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin yeni dönemde Beşiktaşımızın kurumsal ve finansal gelişimiyle ilgili önemli sorumluluklar üstlenecek. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu Üyesi olan Cüneyt Sezgin, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyesi olarak da görev yapıyor. Beşiktaşımız için çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum.”

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat ilk yönetim kurulu üyesini açıkladı! - Resim : 2

CÜNEYT SEZGİN KİMDİR?

Dr. M. Cüneyt Sezgin, 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra, lisans eğitimini ODTÜ İşletme Bölümü'nde, yüksek lisansını Western Michigan Üniversitesi'nde, doktorasını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamladı.

1989 yılından bu yana Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kongre Üyesi, Ocak 2007'den bu yana Divan Kurulu Üyesi olan Sezgin, yerli ve yabancı bankalarda yatırım bankacılığı, risk yönetimi, teftiş, uyum ve iç kontrol başta olmak üzere birçok konuda üst düzey yönetici, yönetim kurulu ve denetim komitesi üyesi olarak çalıştı.

Başta "Futbolda Risk Yönetimi" olmak üzere spor endüstrisi üzerine yayınlanmış makaleleri bulunan Cüneyt Sezgin, Doğal Hayatı Koruma Derneği (WWF Türkiye), Öğretmen Akademisi Vakfı ve Finans Yöneticileri Vakfı yönetimlerinde görev yapıyor.